Megablokken

Home » Megablokken
Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

De megablokken die je bij ons koopt, zijn solide betonnen elementen die een snelle en efficiënte oplossing bieden voor toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen. De megablokken worden geproduceerd van 100% kwalitatief hoogwaardig gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Hierdoor zijn de blokken niet alleen zeer snel en efficiënt inzetbaar, maar ook ontzettend duurzaam. Bovendien zijn de betonnen megablokken die wij op onze website aanbieden, direct uit voorraad leverbaar. Wij vertellen je graag meer over de eigenschappen en mogelijkheden van onze materialen. Bekijk het assortiment!

Geïnteresseerd in onze betonnen megablokken?

Megablokken

Onze megablokken zet je eenvoudig meerdere malen in

De betonnen megablokken die je bij CBMegablokken koopt, hebben een praktisch ontwerp. Door deze vormgeving zijn de elementen eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk, waardoor de betonnen megablokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten. De blokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook de dakelementen die op onze website staan, zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo zijn de megablokken van beton verkrijgbaar met één nop, of twee, vier, zes of acht noppen. De hele blokken zijn 160 centimeter breed, de halve blokken zijn 80 centimeter breed. Daarnaast kies je ook uit een hoogte van 40 centimeter of een hoge variant megablokken van beton van 80 centimeter. Bij ons kun je terecht voor legioblokken die eenvoudig in te zetten zijn als bijvoorbeeld afzetblokken of wanden van hallen en loodsen.

CB Megablokken

Schaf direct jouw megablokken van beton aan en begin met bouwen

Ben je benieuwd naar de betonnen megablokken of andere materialen die wij aanbieden? Of wil je meer weten over de prijs van onze megablokken van beton? Wij vertellen je graag meer over ons assortiment. Daarnaast bieden we je nog veel meer dan onze betonnen megablokken. Bekijk hiervoor onze andere producten, zoals onze betonmortel en bindmiddelen. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, nabij Breda, maar voor vragen over onze megablokken van beton neem je contact met ons op per telefoon via 0162-433966 of per e-mail via beton@vandebeeten.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.