Prijs van megablokken

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Wil je een grondkering, opslagvak of een wand voor een hal of loods opbouwen en zoek je daarvoor naar een plek waar megablokken van beton te koop zijn tegen de beste prijs? Dan kun je terecht bij CBMegablokken voor onder andere megablokken van 160 x 80 x 40, die tegen de beste prijs te koop staan. Deze hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn gevestigd in Oosterhout en helpen je met het vinden van de juiste materialen voor jouw project. Ontdek ons assortiment aan mega betonblokken die tegen een aantrekkelijke prijs te koop staan!

Benieuwd wat de prijzen zijn van onze megablokken?

Megablokken

100% gerecyclede megablokken tegen een goede prijs

Zoek je megablokken met een afmeting van 160 x 80 x 40 x, vervaardigd uit beton, die te koop staan voor een aantrekkelijke prijs? Bij ons bedrijf kun je terecht voor megablokken die duurzaam zijn, want ze worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Je hebt onder andere de keuze uit megablokken van beton van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter tegen een goede prijs.

Eenvoudig te stapelen en snel te monteren

De megablokken van het formaat 160 x 80 x 40 centimeter die je kunt kopen tegen een gunstige prijs, worden geproduceerd voor toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en betonwanden van hallen en loodsen. Tegen een aantrekkelijke prijs schaf je onze mega betonblokken aan die makkelijk in gebruik zijn. Dankzij het praktische ontwerp zijn de betonnen legoblokken van het formaat 160 x 80 x 40 centimeter, die je aanschaft tegen een goede prijs, eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk, waardoor de megablokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten.

CB Megablokken

Informeer naar de prijs van onze mega betonblokken

Ben je geïnteresseerd in een stapel betonblokken van 160 x 80 x 40 centimeter of een ander formaat megablokken van beton tegen een goede prijs? Of wil je informatie opvragen over welke megablokken het meest geschikt zijn voor het opbouwen van een wand en tegen welke prijs deze bij ons te koop staan? Neem gerust contact met ons op via 0162-433966 of stuur een e-mail naar beton@vandebeeten.nl en stel jouw vraag. Geen vragen of behoefte aan meer informatie? Bestel direct mega betonblokken in een formaat naar keuze tegen een zeer aantrekkelijke prijs uit ons assortiment! De megablokken en andere producten, zoals bindmiddelen en betonmortel, die je kan bestellen, worden met onze eigen transportmiddelen geleverd en daarmee beschikken we over een extra ingebouwde flexibiliteit.