Megablokken met een goede prijs

Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

Wil je een grondkering, opslagvak of een wand voor een hal of loods opbouwen en zoek je daarvoor naar een plek waar megablokken van beton te koop zijn tegen de beste prijs? Dan kun je terecht bij CBMegablokken voor het aanschaffen van onder andere megablokken. Deze hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, nabij Breda en helpen je met het vinden van de juiste materialen voor jouw project. Ontdek ons assortiment aan mega betonblokken die tegen een aantrekkelijke prijs te koop staan!

Geïnteresseerd in onze betonnen megablokken?

Megablokken

100% gerecyclede megablokken tegen een goede prijs

Zoek je megablokken met een afmeting van 160 x 80 x 40 x, vervaardigd uit beton, die te koop staan voor een aantrekkelijke prijs? Bij CBMegablokken kun je terecht voor megablokken die duurzaam zijn, want ze worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Je hebt onder andere de keuze uit megablokken van beton van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter tegen een goede prijs.

Eenvoudig te stapelen en snel te monteren

Tegen een aantrekkelijke prijs schaf je mega betonblokken aan die makkelijk in gebruik zijn. Dankzij het praktische ontwerp zijn de megablokken van het formaat 160 x 80 x 40 centimeter, die je aanschaft tegen een goede prijs, eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk, waardoor de megablokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten. De megablokken van het formaat 160 x 80 x 40 centimeter die je kunt kopen tegen een gunstige prijs, worden geproduceerd voor toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen.

CB Megablokken

Wist je dat…

Jouw megablokken van het formaat 160 x 80 x 40 centimeter tegen een goede prijs bij CBMegablokken te koop staan? Maar wist je dat je bij ons voor meer zaken terecht kunt bij ons recyclingbedrijf? Alle materialen die te bestellen zijn, worden met onze eigen transportmiddelen geleverd en daarmee beschikken we over een extra ingebouwde flexibiliteit. Je kunt tevens bij ons terecht voor bindmiddelen of betonmortel voor jouw toepassing. Voor stapelbare betonblokken zit je goed bij ons.

Informeer naar de prijs van mega betonblokken

Ben je geïnteresseerd in een stapel megablokken van 160 x 80 x 40 centimeter of een ander formaat tegen een goede prijs? Of wil je informatie opvragen over welke megablokken het meest geschikt zijn voor het opbouwen van een wand en tegen welke prijs deze bij ons te koop staan? Neem gerust contact met ons op en stel jouw vraag. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0162-433966 of per e-mail via beton@vandebeeten.nl. Geen vragen of behoefte aan meer informatie? Bestel direct mega betonblokken in een formaat naar keuze tegen een zeer aantrekkelijke prijs!