Afzetblokken

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Afzetblokken zorgen ervoor dat rijstroken duidelijk van elkaar worden gescheiden of dat gebieden worden afgezet. Ze zijn ook belangrijk voor het tijdelijk herstructureren van wegen of rijstroken, bijvoorbeeld bij een festival. Ook bij het verbouwen van een weg komen ze van pas om ervoor te zorgen dat het verkeer kan blijven doorstromen. Wil je er zeker van zijn dat je duurzame afzetblokken koopt? Koop ze dan bij CBMegablokken in Oosterhout.

Zoek je duurzame en kwalitatief goede afzetblokken?

Megablokken

Duurzame afzetblokken in het formaat naar wens

Tegenwoordig is het erg belangrijk om bewust te kiezen voor producten en diensten die zo min mogelijk de natuur en omgeving schaden. Onze afzetblokken worden namelijk geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Daarnaast zijn de afzetblokken herbruikbaar. Deze grote betonblokken stapel je namelijk eenvoudig op elkaar waardoor je snel opbouwt en gemakkelijk demonteert. De blokken zijn verkrijgbaar met één nop tot acht noppen met verschillende afmetingen. De hele megablokken zijn 160 cm breed en de halve blokken zijn 80 cm breed.

CB Megablokken

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bekijk ook ons assortiment om het gehele aanbod met afzetblokken te zien. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden met onze afzetblokken? Wij adviseren je graag over de toepassingen bij wegen, festivals en andere gebieden. Neem gerust contact met ons op en we vertellen je ook graag meer over de prijs van de blokken. Wij zijn per telefoon te bereiken via 0162-433966 of per mail via beton@vandebeeten.nl.