Afzetblokken

Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

Afzetblokken zorgen ervoor dat rijstroken duidelijk van elkaar worden gescheiden of dat gebieden worden afgezet. Ze zijn ook belangrijk voor het tijdelijk herstructureren van wegen of rijstroken, bijvoorbeeld bij een festival. Ook bij het verbouwen van een weg komen ze van pas om ervoor te zorgen dat het verkeer kan blijven doorstromen.

Geïnteresseerd in onze betonnen megablokken?

Megablokken

Duurzame afzetblokken

Tegenwoordig is het erg belangrijk om bewust te kiezen voor producten en diensten die zo min mogelijk de natuur en omgeving schaden. Wil je er zeker van zijn dat je duurzame afzetblokken koopt? Bestel ze dan bij CBMegablokken in Oosterhout, nabij Breda. Deze afzetblokken worden namelijk geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Daarnaast zijn de afzetblokken herbruikbaar. Deze grote betonnen legoblokken stapel je namelijk eenvoudig op elkaar waardoor je snel opbouwt en gemakkelijk demonteert. De blokken zijn verkrijgbaar met één nop tot acht noppen met verschillende afmetingen. De hele blokken zijn 160 cm breed en de halve blokken zijn 80 cm breed.

CB Megablokken

Stel jouw vragen aan ons

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden met onze afzetblokken? Wij adviseren je graag over het maken van opslagvakken, grondkeringen of wanden van hallen en loodsen. Zou je graag meer willen weten over onze producten of bijvoorbeeld betonmortel? Neem dan contact met ons op. Wij zijn per telefoon te bereiken via 0162-433966 of per mail via beton@vandebeeten.nl.