Legioblokken

Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

Heb je legioblokken nodig om wanden van hallen en loodsen mee te maken? Deze kun je aanschaffen bij CBMegablokken in Oosterhout, nabij Breda. Wij helpen je graag met het vinden van kwalitatief hoogstaande legioblokken in de juiste afmetingen, die je aanschaft tegen een aantrekkelijke prijs. Zo heb je alles wat je nodig hebt om snel en efficiënt een wand te creëren. Ontdek de verschillende legioblokken die wij te koop aanbieden!

Geïnteresseerd in onze betonnen megablokken?

Megablokken

Te koop: legioblokken van 100% gerecycled materiaal tegen een scherpe prijs

Wij bieden legioblokken te koop aan die zeer duurzaam zijn. Deze betonnen legioblokken zijn namelijk geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Door het praktische ontwerp zijn de elementen eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk waardoor de legioblokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten.

CB Megablokken

Betonnen legioblokken in verschillende afmetingen

De legioblokken die wij te koop aanbieden, worden in verschillende afmetingen en tegen een aantrekkelijke prijs direct uit voorraad geleverd. Gebruik ze als afzetblokken of maak er wanden mee. Dan leveren we je ook gelijk dakelementen om het geheel compleet te maken. De legioblokken hebben wij qua breedte, diepte en hoogte in verschillende afmetingen tegen een goede prijs. Een blok met één nop is 40 centimeter breed, diep en hoog. Het grootste blok, met acht noppen is 160 centimeter breed, 80 centimeter diep en 40 centimeter hoog. Daartussen hebben wij mogelijkheden met twee, vier of zes noppen. Het maakt niet uit welke afmetingen je kiest voor je legioblokken: ze zijn altijd brandvertragend, geluidswerend en direct uit voorraad leverbaar.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het gebruik van legioblokken? Heb je een vraag over de prijs en afmetingen van de legioblokken die wij te koop aanbieden? Of zou je graag persoonlijk advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 0162-433966 of stuur een e-mail naar beton@vandebeeten.nl. Wij helpen je graag verder, zodat jouw project ondersteund wordt met legioblokken van de juiste afmetingen voor een geschikte prijs. Ben je op zoek naar andere materialen? Naast legioblokken bieden wij ook andere producten te koop aan, zoals betonmortel en bindmiddelen.