Legioblokken

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Heb je legioblokken nodig om wanden van hallen en loodsen mee te maken? Deze kun je aanschaffen bij CBMegablokken in Oosterhout. Wij helpen je graag met het vinden van kwalitatief hoogstaande legioblokken in de juiste afmetingen, die je aanschaft tegen een aantrekkelijke prijs. Zo heb je alles wat je nodig hebt om snel en efficiënt een wand te creëren. Ontdek de verschillende legioblokken die wij te koop aanbieden!

Wil je legioblokken inzetten om wanden van hallen en loodsen mee te maken?

Megablokken

Legioblokken van 100% gerecycled materiaal te koop tegen een scherpe prijs

Wij bieden legioblokken aan die te koop staan en die zeer duurzaam zijn. Deze betonnen legioblokken zijn namelijk geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Door het praktische ontwerp zijn ze eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk waardoor de legioblocken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten.

CB Megablokken

Legioblokken in verschillende afmetingen

De legioblokken die wij te koop aanbieden, worden in verschillende afmetingen en tegen een aantrekkelijke prijs direct uit voorraad geleverd. Gebruik ze als afzetblokken of maak er wanden mee. Dan leveren we je ook gelijk dakelementen om het geheel compleet te maken. De legioblokken hebben wij qua breedte, diepte en hoogte in verschillende afmetingen tegen een goede prijs. Een blok met één nop is 40 centimeter breed, diep en hoog. Het grootste blok, met acht noppen is 160 centimeter breed, 80 centimeter diep en 40 centimeter hoog. Daartussen hebben wij megablokken met twee, vier of zes noppen. Het maakt niet uit welke afmetingen je kiest voor je legioblocken; ze zijn altijd brandvertragend en geluidswerend.

Neem contact met ons op en bestel jouw legioblocken

Heb je interesse in het gebruik van legioblocken voor jouw toepassing of heb je een vraag over de prijs en afmetingen van de legioblokken die wij te koop aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 0162-433966 of stuur een e-mail naar beton@vandebeeten.nl. Wij helpen je graag verder, zodat jouw project ondersteund wordt met legioblokken van de juiste afmetingen voor een geschikte prijs. Naast legioblocken bieden wij ook andere producten te koop aan, zoals betonmortel en bindmiddelen, om jouw project mee af te maken.