Een stapel betonblokken bestellen

Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

Wanneer je interesse hebt in het bestellen van een stapel betonblokken, helpen wij je graag verder in het vinden van een stapelbaar betonblok dat aan al jouw wensen voldoet. CBMegablokken levert betonnen legoblokken als snelle en efficiënte oplossing voor verschillende (tijdelijke) toepassingen. Denk hierbij aan het maken van opslagvakken, grondkeringen of een wand. Hiervoor zijn ook dakelementen leverbaar om de bovenkant netjes af te werken. De stapelbare betonblokken die wij aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs, leveren wij direct uit voorraad. Zo kun je snel je werkzaamheden starten of voorzetten. Ontdek ons assortiment aan stapelbare betonblokken en informeer naar de prijs en de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze betonnen megablokken?

Megablokken

Stapelen met een stapel duurzame betonblokken

Wil je graag een stapelbaar betonblok bestellen? Bij CBMegablokken in Oosterhout, nabij Breda vind je kwalitatief hoogwaardige, stapelbare betonblokken met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Door het praktische ontwerp van het stapelbaar betonblok, zijn de betonblokken eenvoudig te stapelen en tevens snel te monteren. Kies stapelbare betonblokken met de beste prijs die tevens zeer duurzaam geproduceerd zijn. De megablokken van CBMegablokken worden gemaakt met betonmortel die voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit, waardoor de stapelbare betonblokken toegepast mogen worden bij bouwwerken die mogelijk in contact komen met grondwater, oppervlaktewater en/of hemelwater.

CB Megablokken

Betonnen legioblokken in verschillende afmetingen

Het aanschaffen van een stapel betonblokken, ook wel stapelbare legioblokken genoemd, doe je bij ons tegen een scherpe prijs. Kies de gewenste afmetingen en we vertellen je er graag meer over. Zo hebben we een stapel betonblokken beschikbaar met één nop, maar ook met twee, vier, zes of acht noppen. De hele blokken zijn 160 centimeter breed, de halve blokken zijn 80 centimeter breed. De nokbreedte onder is 19 centimeter, de nokbreedte boven is 10 centimeter en de nokhoogte is 6 centimeter.

Informeer naar de mogelijkheden van een stapelbaar betonblok

Ben je op zoek naar stapelbare betonblokken voor een goede prijs? Schaf dan direct een stapelbaar betonblok aan en ga direct aan de slag! Heb je behoefte aan persoonlijk advies of een specifieke vraag over onze verdere diensten en assortiment? Wij staan graag voor je klaar. Je kunt ons iedere week van maandag tot en met vrijdag bereiken. Bel naar 0162-433966 of stuur een e-mail naar beton@vandebeeten.nl. Wij zijn je graag van dienst en helpen je met het zoeken naar een juiste oplossing.