Betonnen legoblokken

Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

Zoek je betonnen legoblokken voor het creëren van opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen? En wil je de betonnen legoblokken met de juiste afmetingen tegen een zeer goede prijs kopen? Dan kun je met een gerust hart terecht bij CBMegablokken in Oosterhout, nabij Breda. De lego betonblokken die je bij ons kunt kopen in diverse afmetingen, leveren wij namelijk direct uit voorraad. Op die manier kun je altijd direct aan de slag met het bouwen van een wand of het maken van een grondkering. Tevens kunnen wij kunnen je helpen met het vinden van de juiste afmetingen en hoeveelheden, zodat je een snelle en efficiënte oplossing hebt voor jouw toepassing. Bekijk ons assortiment en schaf kwalitatief hoogwaardige lego betonblokken aan tegen een aantrekkelijke prijs!

Geïnteresseerd in onze betonnen legoblokken?

Megablokken

Betonnen legoblokken kopen voor een snelle en efficiënte oplossing

De betonnen legoblokken van ons recyclingbedrijf hebben niet alleen een zeer goede prijs, maar ook een erg praktisch ontwerp, waardoor de lego betonblokken eenvoudig te stapelen en snel te monteren zijn. Daarbij is het mogelijk om de legoblokken van beton meerdere malen te gebruiken. De betonnen legoblokken in de juiste afmetingen, die je kunt kopen voor een scherpe prijs, zijn bij ons altijd direct uit voorraad leverbaar, zodat jij snel aan de slag kunt.

Duurzame betonnen legoblokken kopen om snel op te bouwen

Overweeg je om betonnen legoblokken te kopen? Wij leveren legoblokken van beton die zeer duurzaam zijn. De betonnen legoblokken die je bij ons kunt kopen, zijn namelijk geproduceerd uit 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat of duurzaam beton. Zo worden bijvoorbeeld megablokken uit restbeton gemaakt – voor de bouw van opslagvakken en andere flexibele bouwconstructies met een brandvertragende werking. Het betonmortel dat ontstaat uit het overgebleven cement, voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit, waardoor de betonblokken toegepast mogen worden bij bouwwerken die mogelijk in contact komen met grondwater, oppervlaktewater en/of hemelwater.

CB Megablokken

Altijd de juiste lego betonblokken beschikbaar voor jouw afzetting of wand

Hoe groot en lang jouw wand ook moet zijn, wij bieden betonnen legoblokken van verschillende afmetingen aan tegen een goede prijs. Ook wanneer je de lego betonblokken gebruikt als afzetblokken voor opslagvakken of een grondkering, heb je bij ons voldoende keuze. Ga aan de slag met lego betonblokken met één nop waarvan de breedte, diepte en de hoogte 40 centimeter is. Kies voor twee noppen en de legioblokken zijn 40 centimeter breed en 80 centimeter diep en hoog. Daarnaast hebben we ook betonnen legoblokken van vier en zes noppen. De grootste die wij op voorraad hebben, is een heel blok met acht noppen. Deze is 160 centimeter breed, 80 centimeter diep en 40 centimeter hoog.

Informeer naar de prijs van mega betonblokken

Ben je geïnteresseerd in een stapel megablokken van 160 x 80 x 40 centimeter of een ander formaat tegen een goede prijs? Of wil je informatie opvragen over welke megablokken het meest geschikt zijn voor het opbouwen van een wand en tegen welke prijs deze bij ons te koop staan? Neem gerust contact met ons op en stel jouw vraag. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0162-433966 of per e-mail via beton@vandebeeten.nl. Geen vragen of behoefte aan meer informatie? Bestel direct mega betonblokken in een formaat naar keuze tegen een zeer aantrekkelijke prijs!