Gerecycled beton

Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

Heb je interesse in de aanschaf van producten van gerecycled beton? CBMegablokken, gevestigd in Oosterhout, nabij Breda, is specialist op het gebied van gerecyclede betonblokken. Sinds 1933 leveren wij constante kwaliteit voor bedrijven in de bouw- en infrastructuursector. Door de jaren heen zijn wij dan ook uitgegroeid tot een constante factor in de wereld van betonmortel, bindmiddelen, beton recycling, zand en grind. De betonnen blokken die wij aanbieden, zijn zeer duurzaam en geproduceerd uit 100% gerecycled betongranulaat of duurzaam beton. Onze betonblokken worden vervaardigd uit betonmortel dat voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit.

Geïnteresseerd in onze betonnen megablokken?

Megablokken

Gerecycled beton als oplossing voor diverse toepassingen

Wij opereren vanuit vier kernwaarden in de beton recycling: betrouwbaarheid, oplossingsgericht denken, kwaliteit en samenwerking. Door onze opgebouwde kennis en ruime expertise, zijn wij bij uitstek hét adres voor de aanschaf van recyclede betonblokken. Ons aanbod aan gerecyclede betonblokken, vervaardigd uit hergebruikt beton, bestaat uit betonnen legoblokken in diverse afmetingen. Deze blokken van beton recycling bieden wij aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien leveren wij de materialen direct uit voorraad en garanderen wij dus een snelle levering. Onze gerecyclede betonblokken zijn een snelle en efficiënte oplossing voor jouw toepassing: of je nu een wand, een grondkering of een andere constructie bouwt.

CB Megablokken

Informeer naar de mogelijkheden van onze gerecyclede betonblokken

Wil je graag gerecyclede betonblokken aanschaffen? Heb je vragen over ons assortiment of wil je eerst verdere informatie inwinnen omtrent onze producten van gerecycled beton? Wij staan te allen tijde voor je klaar om je vragen over beton recycling te beantwoorden en je te voorzien van gedegen advies op maat over duurzaam beton. Neem telefonisch contact met ons op via 0162-433966 of stuur een e-mail naar beton@vandebeeten.nl. Dan helpen wij je graag verder.