Duurzaam beton

Logistiek in eigen beheer
100% recycling van materialen
Materiaal van de beste kwaliteit

Bij CBMegablokken uit Oosterhout, nabij Breda, leveren we duurzaam beton. Beton is een van de meest duurzame bouwmaterialen, want de betonnen constructie van een gebouw gaat in principe vele malen langer mee dan de geoogde levensduur van een gebouw. Betonmengsels kunnen duurzaam worden geoptimaliseerd met secundaire grondstoffen, beton is 100% recyclebaar, beton is thermisch actief, beton is onderhoudsarm, beton maakt flexibel bouwen mogelijk.

Geïnteresseerd in onze betonnen megablokken?

Megablokken

Wat is er duurzaam aan beton?

Je vraagt zich nu misschien af waarom beton zo duurzaam is. Wij leggen dat graag voor je uit.

  • de betonnen constructie van een gebouw gaat in principe vele malen langer mee dan de geoogde levensduur van een gebouw.
  • betonmengsels kunnen duurzaam worden geoptimaliseerd met secundaire grondstoffen, zoals betongranulaat, hoogovenslak en vliegas.
  • beton is 100% recyclebaar.
  • beton is thermisch actief. Energie kan worden bespaard door optimaal gebruik te maken van de thermische mogelijkheden van beton.
  • beton is onderhoudsarm.
  • beton maakt flexibel bouwen mogelijk.
CB Megablokken

CSC-Keurmerk

Alle betoncentrales van ons recyclingbedrijf beschikken over het gouden CSC-certificaat. Het keurmerk CSC staat voor: verantwoord gewonnen grondstoffen, verantwoord geproduceerd beton en verantwoord inkopen van beton. Beton-, cement- en grondstofleveranciers worden door een onafhankelijke certificeringsinstelling gecontroleerd. Het keurmerk geeft de afnemers van duurzaam beton zekerheid. De duurzame productie van beton wordt gegarandeerd en is de standaard om mee samen te werken. Afnemers van beton kunnen er bovendien op rekenen dat de keurmerkhouder meedenkt, adviseert en een hoogwaardige bijdrage levert aan de duurzaamheid van de te realiseren projecten.

Stel je vragen aan de specialist

Wil jij graag de dichtheid van beton berekenen of heb je vragen over duurzaam beton? Dan weten wij uiteraard alle antwoorden en we helpen je dan ook graag met al je vragen. Ook als je vragen hebt over ons assortiment, staan we graag voor je klaar. Je neemt contact met ons op door te bellen naar 0162-433966 of een e-mail te sturen naar beton@vandebeeten.nl.